ترخیص کالا

شرکت ترخیص کالای ترخیص کارا به عنوان ترخیص کار رسمی از گمرگ ایران

ترخیص کالا

شرکت ترخیص کالای ترخیص کارا به عنوان ترخیص کار رسمی از گمرگ ایران

شرکت ترخیص کالای کارا ترخیص در خصوص ترخیص کالای بازرگانان گرامی با سابقه فعالیت بیست ساله مشغول است. شرکت ترخیص کالای کارا ترخیص در جهت اشاعه اطلاعات و آگاهی بازرگانان از فرآیند و مراحل ترخیص کالا آخرین اخبار گمرک و ترخیص کالا و بخشنامه ها را منتشر می کند

آخرین مطالب

۷ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بازرسی کالای وارداتی در ترخیص کالا : در امر صادرات و واردات و ترخیص کالا وجود شرکتهای بازرسی کالا در سطح تجارت بین المللی ضرورت میابد. در ایران شرکتهای متنوع بازرسی کننده کالا وجود دارد که کار بازرسی کالا را انجام می دهند. در میان کالاهای وارداتی کالاهایی وجود دارند که دارای استاندارهای اجباری هستند که طبق تعرفه کالا و نظر سازمان استاندارد جهت ترخیص وارداتی شرایط بازرسی آنها اجباری است و خریدار وظیفه دارد شرکت بازرسی کننده را معرفی کند و هزینه بازرسی را به عهده گیرد،

 

این بازرسی شامل کلیه عملیاتی است که شرکت بازرسی کننده برای تعیین کیفیت و کمیت کالا انجام می دهد. شرکتهای بازرسی کننده باید صلاحیت فنی و علمی را داشته باشند و علاوه بر آن نیز باید رازدار و امانتدار باشند و از بازرسی کالا گزارش دقیق فنی ارائه بدهند، نیروی انسانی ماهر جهت بازرسی کالا داشته باشند. چگونگی زمان و مکان بازرسی کالا در اعتبارات اسنادی باید به طور شفاف و دقیق ذکر شده باشد، در صورت نبودن این الزامات کالا نمی تواند از گمرک ترخیص گردد.کلیه مشخصاتی که برای بررسی از لحاظ کمیت و کیفیت و بسته بندی و ... مورد نظر می باشد محدود به مواردی است که در سفارش بازرسی کالا آمده است و هر گونه تغییرات توسط شرکت های ترخیص باید در اسرع وقت به اطلاع شرکت بازرسی کالا برسد.

 

بازرسی کالای وارداتی در ترخیص کالا در ایران


خریدار باید حدود بازرسی را به اطلاع فروشنده یا سازنده کالا رسانیده و موافقت ایشان را برای انجام بازرسی جلب نماید. در صورت عدم موافقت فروشنده از این بابت هیچگونه مسئولیتی متوجه شرکت بازرسی نمی باشد. بازرسی کالا می تواند بر اساس حدود بازرسی تعیین شده در محل تولید، بسته بندی، انبار فروشنده، گمرک یا بندر مبداء، در گمرک یا بندر مقصد انجام شود.
 اقدامات ضروری برای ایمنی بازرس کالا توسط فروشنده به عمل خواهد آمد و هر گونه خطر به اطلاع شرکت بازرسی کالا خواهد رسید. هرگونه مدارک و اسناد مد نظر خریدار برای انجام بازرسی ( از جمله بروشور، نقشه، مشخصات فنی و غیره ) باید حداقل دو هفته قبل از انجام بازرسی کالا مستقیماً توسط خریدار یا نماینده وی به شرکت بازرسی کننده کالا تحویل گردد. چنانچه اینگونه مدارک به موقع توسط خریدار تحویل شرکت بازرسی کننده کالا نشود، این مدارک ملاک انجام بازرسی قرار نگرفته و شرکت بازرسی مسئولیتی در برابر آن نخواهد داشت.
 گواهینامه بازرسی کالا پس از صدور به ذینفع اعتبار اسنادی تحویل می گردد مگر آنکه نحوه دیگری در اعتبار اسنادی یا قرارداد خرید تعیین شده باشد.
 در صورت حساس بودن نوع بسته بندی، مشخصات شفاف و دقیق بسته بندی مورد قبول فروشنده باید در مدارک خرید ذکر گردد. در غیر اینصورت استانداردها و عرف جاری سازنده یا فروشنده ملاک انجام بازرسی کالا خواهد بود.


 شرکت بازرسی کننده کالا و بازرسان آن دارای شخصیت مستقل بوده و خریدار، فروشنده، بانک و یا هر شخص حقیقی و حقوقی دیگر نمی توانند شرکت بازرسی کننده کالا را مگر به حکم قانونی در مورد صدور و یا عدم صدور گواهینامه منع یا مجبور نمایند.
  شرکت بازرسی کالا موظف است کار بازرسی که به آن داده شده را با دقت و مهارت لازم انجام دهد. در صورت بروز هرگونه اختلاف، طرفین باید از طریق مذاکره نسبت به حل و فصل اختلاف فی‌ما‌بین اقدام کنند در غیر اینصورت مراجع قانونی در کشور باید رسیدگی نمایند.


بازرسی پیش از حمل کالا  یا PSI یکی از مرسوم ترین بازرسی های کالا به حساب می آید، در این روش کشور مقصد به وسیله شرکت های بازرسی کالا به عنوان شخص ثالث، کالای وارداتی را پیش از حمل مورد بازرسی قرار می دهند. لیست شرکت های مورد تایید سازمان استاندارد جهت بازرسی کالای تاجران واردات کالا ارائه شده و دائما نیز به روزرسانی می شود. بازرسی آن دسته از کالاهای وارداتی شامل استاندارد اجباری بر اساس روش های سازمان استاندارد صورت گرفته و گواهی COI مربوطه ارائه خواهد شد این اقدام یک گام اساسی در جهت ترخیص کالای استاندارد اجباری به حساب می آید، البته سازمان های بازرسی بین المللی از خدمات دیگری چون بازرسی کالا حین ساخت و بازرسی نظارت بر حمل و بارگیری کالا و نظارت بر تخلیه کالا (استریپ کالا و استافینگ کالا) نیز می شود.  البته شرکت های بازرسی کالا در جهت منافع تاجران و واردکنندگان کالا به بازرسی تعیین ارزش و تایید پروفرما و بررسی اصیل بودن فروشنده نیز می پردازند که این نوع بازرسی خود از دید بانک برای انجام عملیات اعتباری در حجم وسیع ضروری می باشد.

  • ترخیص کار ترخیص کالا
  • ۰
  • ۰

ترخیص کالا با مجوز استاندارد اجباری :

مهمترین و مرسوم ترین مجوز در امر ترخیص کالا مجوز استاندارد محسوب می شود. گمرکات برای تشخیص محتوی کالا با آزمایشگاه های مورد تایید سازمان استاندارد مکاتبه می کنند، کالا هایی که از نظر تعداد کمتر از 5 عدد و از لحاظ ارزش کمتر از 3000 دلار باشند از گرفتن مجوز استاندارد معاف می شوند البته در صورت روال و تکرار این واردات از آن جلوگیری خواهد شد. صادرات کالا برای صادر کنندگان برتر و تولید کنندگان دارای پروانه استاندارد به این مجوز نیاز ندارد. کالای ترخیص شده به جهت ورود موقت نیازی به مجوز استاندارد ندارد. لیستی از کالا های شامل استاندارد اجباری از سوی این سازمان به صورت به روز ارائه می گردد که باید قبل از انجام هرکاری توسط شرکت ترخیص کار مورد بررسی قرار گیرد.
برای دریافت اسامی شرکت های بازرسی کالا تایید شده توسط سازمان به سایت سازمان ملی استاندارد مراجعه فرمایید.

شرکت ترخیص کالا

 


ترخیص کالا با مجوز وزارت راه یا مجوز حمل کالا


این مجوز در خصوص محموله هایی که با ناوگان غیر ایرانی حمل شده باشند منظور می گردد و شامل ده درصد کرایه حمل کالا از مبدا تا گمرک مورد نظر می باشد، در موارد نادری حتی با اینکه محموله با کشتی های ایرانی حمل می شود گمرک این مجوز را درخواست می کند، دلیل این امر تغییر پرچم و مالکیت کشتی هایی است که در دوران تحریم خود را با هویت غیر ایرانی مطرح می نمودند. این مجوز در میان بازرگانان و تاجران به عنوان ده درصد عوارض حمل معروف است. این مجوز حتی از طرف بانک عامل گشایش کننده اعتبار هم جزو مدارک مورد درخواست می باشد. کرایه حمل بر اساس نرخ متعارف حمل کالا به وسیله سازمان حمل و نقل اعلام و با نرخ دلار دولتی محاسبه می گردد. طبق قانون گمرک موظف است از ترخیص کالایی که فاقد این مجوز می باشد خودداری نماید.


ترخیص کالا با مجوز قرنطینه

مجوز قرنطینه به دو دسته قرنطینه نباتی و قرنطینه حیوانی که به دوبخش مرزی و داخلی تقسیم می شود
مجوز واردات قرنطینه نباتی -  این مجوز واردات و صادرات کالا جهت ترخیص کالاهای نباتی زیر منظور می گردد:
 ترخیص کالا های نباتی با ریسک متوسط، ترخیص کالای گروهی از الیاف ها و ترخیص چوب ها و ترخیص گروهی از بذر های گیاهی و ترخیص دانه های خوراکی و غیر خوراکی و  ترخیص خلال ها و ترخیص خرده چوب ها، ترخیص ریشه ها، ترخیص میوه ها، ترخیص گل ها، ترخیص گیاهان خشک، ترخیص یونجه و ... می باشد.
ترخیص کالا های نباتی با ریسک کم: برای انجام ثبت سفارش نیازی به دریافت مجوز ندارند. در این دست کالاها باید گواهی بهداشت مبداء تهیه  و به صورت رسمی ارائه شود. در صورتی که بازرسان کالا را آلوده تشخیص دهند بعد از تایید مسوول قرنطینه اگر بتوان آلودگی را از میان برد صاحب کالا می تواند اقدام به رفع آن نماید و در غیر این صورت کالا عودت داده شده و یا نابود می گردد. پاساوان این دست محمولات به گمرکات داخلی تنها با تایید اصل مدارک در مرز  ورودی صورت می گیرد. از این دست کالا ها می توان به ترخیص آردها، ترخیص ادویه جات، ترخیص الیاف ها ( کتان و کنف ... ) ترخیص میوه های خشک، ترخیص گروهی از بذرها، ترخیص تفاله ها، ترخیص توتون و ترخیص تنباکو، ترخیص چای، ترخیص چوب ترمووود، ترخیص گروهی از دانه ها منجمله ترخیص دانه قهوه و دانه کاکائو و کتان و ... ترخیص ریشه جین سینگ و ترخیص کنسانترها ، ترخیص کنجاله ها، ترخیص مغزها، ترخیص میوه های فرآوری شده و ... اشاره کرد.

ترخیص کالا با مجوز بهداشت

جهت واردات و ترخیص کالاهای مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی نیاز به مجوز واردات از بهداشت می باشد.
در این خصوص تاجران علاوه بر ارائه پروفورما باید مدارکی نظیر آنالیز کامل شامل خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و میکروبی کالا را ارائه نمایند همچنین در صورت لزوم باید نمونه کالا را نیز ارائه نمایند تاجران باید گواهی بهداشت تایید قابل مصرف بودن کالا آن چنان که در پیش فاکتور ذکر شده از ادارات مسوول بهداشت در کشور مبدا که مورد تایید مقامات سفارت ایران در کشور مبدا می باشد دریافت نمایند. پس از انجام ثبت سفارش جهت ترخیص کالا تاجران باید آنالیز کامل و فرمولاسیون کامل کالا با نوع و شماره استاندارد کالا را به همراه کلیه اطلاعات علمی آن به مهر و امضاء تولید کننده رسانده ارائه نمایند. لازم است که اطلاعاتی از قبیل تاریخ تولید و انقضاء و موارد مصرف و اجزا بر روی کالا به صورت فارسی ذکر شده باشد و اینکه کالا باید از استاندارد ملی ایران تبعیت کند.

ترخیص کالا  با مجوز ارشاد:

جهت ورود ماشین آلات چاپ به کشور مجوز این وزارتخانه ضرورت میابد. در این خصوص ابتدا دفتر چاپ با دریافت فاکتور خرید به همراه درخواست واحد چاپ اقدام به صدور می نماید، بعد از خرید ماشین و ورود آن به گمرک جهت ترخیص کالا از گمرک متقاضی به  همراه مدارک گمرکی به وزارت خانه مراجعه می نماید در صورت نو بودن ماشین بدون بازرسی مجوز صادر می گردد و  در صورت مستعمل بودن کالا با تایید کارشناسان چاپ در گمرک استان نامه ترخیص صادر می گردد. جهت واردات محصولات چاپ خورده تاجران به همراه درخواست و نمونه کار با مراجعه به وزارت خانه اقدام به دریافت مجوز پیش از حمل کالا به گمرک مقصد می کنند و پس از ورود کالا به گمرک تاجر به همراه مدارک گمرکی با مراجعه به دفتر چاپ مجوز ترخیص کالا را دریافت می کند.

ترخیص کالا با مجوز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

شرکت ترخیص کالا برای واردات اسباب بازی نیاز به این مجوز داریم، واحد های صدور مجوز اسباب بازی در تهران ، بوشهر و خوزستان و هرمزگان مستقراند. دبیر خانه شورای نظارت بر اسباب بازی با شرکت بازرسی ناظران دقیق آرمان قراردادی منعقد نموده و ارائه بازرسی را به این سازمان اختیار نموده است.

ترخیص کالا با مجوز سازمان انرژی اتمی

شرکت های ترخیص جهت واردات و ترخیص کالا هایی از جمله رادیو داروها، ترخیص قراضه و ضایعات چدن، فولاد ، ترخیص شمش های ضایعاتی، ترخیص قراضه مس، ترخیص قراضه و ضایعات نیکل ترخیص قراضه و ضایعات آلومینیوم، سرب، روی، قلع،ترخیص ماشین های مجهز به لیزر ،ترخیص دستگاه های گیرنده و فرستنده تلفن همراه،ترخیص بی سیم ها، ترخیص لامپ های ماوراء بنفش،  ترخیص دستگاه لیزرهای پزشکی یا دندانپزشکی، ترخیص دستگاه های رادیوگرافی ،ترخیص دستگاه های ایکس ری بازرسی کالا نیاز به این مجوز داریم البته در خصوص بعضی از کالاها که خطر بیشتری دارند مجوز ورود و ترانزیت هم علاوه بر ترخیص کالا نیاز است. ورود و ترخیص کالاهایی تحت عنوان سولاریوم، حمام آفتاب، تخت آفتابی و غیره به کل ممنوع می باشد.

از دیگر مجوزات متداول می توان به ترخیص با مجوز ارتباطات و مخابرات برای ترخیص کالا های رادیویی و ارتباطی و  ترخیص با مجوز سازمان مبارزه با مواد مخدر برای کالاهای مربوطه و مجوزات حدود ده سازمان دیگر که در فایل پیوست مجوزات کالایی به تفکیک مربوط به هر تعرفه ذکر شده است و به صورت دوره ای به روز رسانی می شود مراجعه بفرمایید.

  • ترخیص کار ترخیص کالا
  • ۰
  • ۰

ترخیص کالای صادراتی : صادرات یعنی کالایی را از مکانی داخل کشور به مقصدی در داخل یا خارج کشور ارسال نماییم. صادرات به دوگونه صادرات قطعی و صادرات موقت است. در صادرات قطعی کالای را به قصد فروش در خارج از مرزهای کشور توسط شرکت های ترخیص کار ؛ ترخیص می نماییم. صادرات قطعی از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی معاف است و تنها شامل هزینه های گمرکی از جمله تخلیه و بارگیری ( استریپ و استافینگ ) آزمایش کالا و تعرفه بندی می گردد. ترخیص صادراتی می تواند برای تعمیر و تکمیل و یا شرکت در نمایشگاههای بین المللی صورت گیرد که در این حالت ترخیص صادرات موقت نامیده می شود. ممکن است کالا از گمرکات کشور ترخیص گردد اما از قلمرو سیاسی کشور خارج نشود مانند کالاهای ارسالی به مناطق آزاد کشور و بازارچه های مرزی کشور، بنابراین نمی توان به هر کالایی که از گمرکات کشور ترخیص می شود عنوان  صادرات را اطلاق نمود. بخشی از قلمروی ملی شامل فضای زمینی، دریایی و هوایی ممکن است جزء قلمرو گمرکی نباشد، همچون مناطق آزاد، آب های بین خط ساحلی و مرز خاکی.

شرکت ترخیص کالا

 

از اولین الزامات ترخیص صادرات کالا می توان به دریافت کارت بازرگانی اشاره نمود.
 دریافت مجوز ترخیص صادرات نیز الزامی است، این مجوز کالای صادراتی را در سه دسته: کالای مجاز صادراتی، که با رعایت ضوابط نیازی به کسب مجوز ندارد و کالای مشروط صادراتی، که جهت ترخیص صادراتی به کسب مجوز نیازمند است و کالاهای صادرات ممنوع که به حکم قانون صادرات آن ها منع شده است می شناسیم.


دریافت مجوز قرنطینه نباتی و دامی صادراتی که شامل گواهی بهداشت نباتی می باشد به درخواست خریدار صادر می گردد این گواهی به وسیله کارشناسان قرنطینه نباتی جهت صادرات کالا تایید و صادر می گردد و به طریق مشابه گواهی سازمان دامپزشکی یا گواهی بهداشت دامی که برای صادرات کلیه محصولات دامی از  صادرات داروها و واکسن ها گرفته تا صادرات غذای دام، باید دریافت گردد که صدور آن توسط کارشناسان دامپزشکی زیر نظر وزارت کشاورزی جهت ترخیص صادراتی صورت می گیرد.
در صادرات دریافت گواهی استاندارد کالا برای کالاهایی که جهت صادرات نیاز به استاندارد اجباری دارند باید از موسسه استاندارد و سازمان تحقیقات صنعتی ایران دریافت و به گمرک تحویل شود.


در مواردی که کالای صادراتی شامل قراضه فلزی و یا مواد غذایی باشد به مجوز سازمان انرژی اتمی نیز نیاز دارد.
در صورتی که کالای صادراتی بیش از یک بسته باشد و محتویات بسته ها گوناگون باشد صورت عدل بندی کالا ضرورت میابد.
گواهی بازرسی کالای صادراتی که بنا به خواست خریدار انجام می پذیرد به واسطه یکی از شرکت های بین المللی چون SGS و یا BV تایید می کند که کالای حمل شده با کالای ثبت سفارش شده برابری می کند.


از مهم ترین اسناد صادراتی کالا می توان به بارنامه حمل که در حکم سند انتقال کالاست و به انواع دریایی، هوایی و زمینی و راه آهن تقسیم می شود اشاره کرد. برای حمل و نقل زمینی معمولا کارنه تیر نیز الزام میابد، کارنه تیر سندی است که گمرکات به موجب آن طبق کنوانسیون TIR جهت عبور کالا به وسیله کامیون بدون دریافت حقوق گمرکی و عوارض و بدون بازرسی به وسیله حمل مجوز می دهند.
سند صادراتی مهم دیگر سیاهه خرید است که در آن مقدار و تعداد  و انواع کالا با مشخصات قرارداد، خریدار و فروشنده و قیمت کالا به همراه تعرفه کالا درج شده است.


گواهی مبدا صادراتی، بدین معناست که صادرکننده باید با بارنامه کالا و کپی اظهارنامه گمرکی به اتاق بازرگانی محل مراجعه نماید.
در نهایت باید یادآور شد که برای صادرات کالا پیش از کسب مجوزها و بسته بندی و گواهی بازرسی نیاز به پروفرما و قیمت مناسب و بازاریابی مناسب از اولویت ها می باشد.

  • ترخیص کار ترخیص کالا
  • ۰
  • ۰

ترخیص کالای وارداتی توسط ترخیص کار : به جهت اختلافات اقلیم و آب و هوا و وجود مزیت های نسبی و مطلق( درخصوص زمین ، کارکرد و تخصص نیروی انسانی) واردات کالا یک الزام در جهت منافع کشور ها و رشد صنایع و تجارت محسوب می شود. واردات کالا به دو نوع ترخیص قطعی و ترخیص موقت کالا تقسیم می شود.

 شرکت ترخیص کالا

ترخیص موقت کالا توسط ترخیص کار

واردات قطعی به معنی کسب اجازه به کالای وارداتی برای ورود به قلمروی گمرکی یک کشور برای مصرف در آن کشور می باشد این نوع واردات منوط به پرداخت حقوق ورودی و مالیات ها و انجام تشریفات گمرکی از گمرک ترخیص می گردد.


واردات قطعی شامل واردات و ترخیص کالا در مقابل صادرات و واردات و ترخیص کالا با اعتبارات اسنادی و واردات و ترخیص کالا بدون انتقال ارز که شامل واردات و ترخیص تجهیزات و نمونه کالا برای واحد های تولیدی یا تحقیقاتی، واردات ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی و واردات و ترخیص ملزومات تحقیقات علمی برای دانشگاههای علوم پزشکی که تجاری نباشد و یا ترخیص ضایعات کالای وارداتی و مغایرت کالای وارداتی که فروشنده ملزم به ارسال کالای مجانی برای جبران خسارت گردیده، کسری واردات محموله های  پس از ترخیص کالا از گمرک که پیشتر ارسال شده، واردات و ترخیص منابع اطلاعاتی و مشخصات فنی محصول، ورود و ترخیص کالا بدون انتقال ارز با انجام ثبت سفارش و پرداخت حقوق قانونی قبل از ترخیص کالا و بدون ارائه هر مجوز دیگری مجاز است .

 

واردات و ترخیص کالا از مناطق آزاد تجاری و صنعتی (هفت منطقه آزاد در کشور) توسط شرکت ترخیص کالا شامل معافیت کامل تا 15 سال می باشد. واردات و ترخیص کالا از مناطق ویژه اقتصادی شامل تخفیف مالیاتی است البته مانند مناطق آزاد از معافیت کامل برخوردار نیست و خرده فروشی کالا فقط برای اتباع خارجی امکان پذیر است.
واردات و ترخیص کالا از طریق مبادلات پیله وری ( دارای کارت از وزارت بازرگانی ) که از طریق فهرستی که وزارت بازرگانی اعلام می دارد به واردات و صادرات کالا اقدام می نماید. از دیگر روش های واردات می توان به واردات از بازارچه های مرزی (بر اساس ماده 22 قانون مقررات صادرات و واردات ) واردات از پست (بر اساس ماده 39 قانون مقررات صادرات و واردات ) واردات از مبادلات مرزی بر طبق ماده 16، 17 و 18 مقررات صادرات و واردات.
در زیر مجموعه لینک ترخیص کالا به بیان فرآیند واردات کالا و چگونگی ترخیص کالای وارداتی می پردازیم.

مراحل ترخیص کالای وارداتی:

در زیر به تشریفات ترخیص کالای وارداتی از گمرکات می پردازیم که خود شامل تکمیل الکترونیکی فرم های واردات کالا ،پرداخت حقوق ورودی، IGM و شماره صف، مدارک مجوزات ترخیص کالای وارداتی، تعیین ارزش کالای وارداتی و ارزیابی کالا، مرحله درب خروج، تحویل به حمل کننده داخلی می باشد.
پیش از رسیدن کالا و محموله وارداتی به وسیله ی حمل کننده شما باید کلیه مدارک مورد نیاز ترخیص کالا را برای ترخیص کار خود تهیه و تامین نمایید. از عمده ترین مدارک مورد نیاز می توان به بارنامه حمل دریایی یا راه نامه حمل کالا، فاکتور خرید کالا، لیست عدل بندی کالا، اعلامیه ورود کالا، مجوز حمل، سفارش خرید و اعتبار اسنادی  و دیگر مدارک مربوط به کالا اشاره کرد. شما باید آگاهانه محمولات خود را در مسیر حمل دنبال و مانیتور نمایید تا از زمان دقیق رسیدن بار مطلع باشید در غیر اینصورت شما متحمل پرداخت هزینه های دموراژ و انبارداری مازاد می شوید. به صورت نرمال کالای وارداتی ده روز با کشتی های ایرانی و 14 روز با عمده کشتی های خارجی از پرداخت دموراژ معاف می باشد.

شما باید در این زمان ارائه شده فرآیند ترخیص کالای خود را به پایان برسانید و محموله خود را از کانتینر تخلیه نمایید که این امر خود منوط به آماده بودن مدارک مورد نیاز جهت ترخیص کالای شما می باشد. شما و یا شرکت ترخیص کالای شما باید با دسترسی به یک سیستم نرم افزاری قوی و مناسب الزامات و زمان بندی های مراحل گام به گام ترخیص کالا را به شما یاد آوری و توصیف کند. به محض ورود محموله در بندر، حمل کننده کالا موظف است تا مانیفست کالا را به گمرک ارائه نماید. هر هواپیما و یا کشتی داراری یک شماره IGM  می باشد و هر محموله در این لیست دارای یک ردیف میباشد. این عدد و شماره ردیف به صورت اتوماتیک با شماره کوتاژ دریافتی شما از گمرک و مدارک ارائه شده شما در گمرک لینک می شود.

در زمان ورود اطلاعات به پنجره تجارت بین المللی گمرک در صورتی که در کانال سبز ترخیص کالا قرار بگیرید با یک روال ساده کالا را از گمرک تحویل خواهید گرفت. بنابراین پس از تنظیم اسناد و مراجعه به شرکت حمل کننده و دریافت قبض انبار و ترخیصیه کالا با انجام مرحله احراز هویت و ارائه سیستمی اظهارنامه گمرکی به همراه پرینت اظهارنامه گمرکی ترخیص کالا با مراجعه به سالن گمرک اقدام به دریافت کوتاژ ترخیص می نمایید. در این مرحله جابه جایی و انجام آزمایش و استاندارد صورت می گیرد، بنا به نوع مسیر احراز شده ارزیابی شامل تعیین ماهیت و نمونه گیری جهت ارسال به آزمایشگاه و سازمان استاندارد صورت می گیرد.

با دریافت و ارائه درخواست به آزمایشگاه و استاندارد مربوطه توسط ترخیص کار پاسخ ممهور به ارزیاب محترم در حین مرحله ارزش صورت می گیرد. دایره ارزش گمرک با توجه به سوابق و ارزش گمرکی کالای تعیین ماهیت شده اقدام به اعلام هزینه های مورد نظر جهت پرداخت توسط صاحب کالا می نماید. با دریافت امضا دوم و دریافت شماره ارزیابی و پرداخت هزینه ها، پروانه ترخیص کالا صادر می گردد و کالا برای دریافت مهر برجسته و خروج از کوتاژ ارسال می گردد در این مرحله اعلام بار صورت گرفته و با دریافت بیجک بار برای درب خروج ارسال می شود و با بازبینی نهایی و  عبور کالا از درب خروج ترخیص کالا از گمرک با موفقیت صورت گرفته است.

  • ترخیص کار ترخیص کالا
  • ۰
  • ۰

ترخیص کالا

ترخیص کالا : به جهت اختلافات اقلیم و آب و هوا و وجود مزیت های نسبی و مطلق( درخصوص زمین ، کارکرد و تخصص نیروی انسانی) واردات کالا یک الزام در جهت منافع کشور ها و رشد صنایع و تجارت محسوب می شود. واردات کالا به دو نوع ترخیص قطعی و ترخیص موقت کالا تقسیم می شود.

 شرکت ترخیص کالا

ترخیص موقت کالا توسط ترخیص کار

واردات قطعی به معنی کسب اجازه به کالای وارداتی برای ورود به قلمروی گمرکی یک کشور برای مصرف در آن کشور می باشد این نوع واردات منوط به پرداخت حقوق ورودی و مالیات ها و انجام تشریفات گمرکی از گمرک ترخیص می گردد.


واردات قطعی شامل واردات و ترخیص کالا در مقابل صادرات و واردات و ترخیص کالا با اعتبارات اسنادی و واردات و ترخیص کالا بدون انتقال ارز که شامل واردات و ترخیص تجهیزات و نمونه کالا برای واحد های تولیدی یا تحقیقاتی، واردات ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی و واردات و ترخیص ملزومات تحقیقات علمی برای دانشگاههای علوم پزشکی که تجاری نباشد و یا ترخیص ضایعات کالای وارداتی و مغایرت کالای وارداتی که فروشنده ملزم به ارسال کالای مجانی برای جبران خسارت گردیده، کسری واردات محموله های  پس از ترخیص کالا از گمرک که پیشتر ارسال شده، واردات و ترخیص منابع اطلاعاتی و مشخصات فنی محصول، ورود و ترخیص کالا بدون انتقال ارز با انجام ثبت سفارش و پرداخت حقوق قانونی قبل از ترخیص کالا و بدون ارائه هر مجوز دیگری مجاز است .

 

واردات و ترخیص کالا از مناطق آزاد تجاری و صنعتی (هفت منطقه آزاد در کشور) توسط شرکت ترخیص کالا شامل معافیت کامل تا 15 سال می باشد. واردات و ترخیص کالا از مناطق ویژه اقتصادی شامل تخفیف مالیاتی است البته مانند مناطق آزاد از معافیت کامل برخوردار نیست و خرده فروشی کالا فقط برای اتباع خارجی امکان پذیر است.
واردات و ترخیص کالا از طریق مبادلات پیله وری ( دارای کارت از وزارت بازرگانی ) که از طریق فهرستی که وزارت بازرگانی اعلام می دارد به واردات و صادرات کالا اقدام می نماید. از دیگر روش های واردات می توان به واردات از بازارچه های مرزی (بر اساس ماده 22 قانون مقررات صادرات و واردات ) واردات از پست (بر اساس ماده 39 قانون مقررات صادرات و واردات ) واردات از مبادلات مرزی بر طبق ماده 16، 17 و 18 مقررات صادرات و واردات.
در زیر مجموعه لینک ترخیص کالا به بیان فرآیند واردات کالا و چگونگی ترخیص کالای وارداتی می پردازیم.

مراحل ترخیص کالای وارداتی:

در زیر به تشریفات ترخیص کالای وارداتی از گمرکات می پردازیم که خود شامل تکمیل الکترونیکی فرم های واردات کالا ،پرداخت حقوق ورودی، IGM و شماره صف، مدارک مجوزات ترخیص کالای وارداتی، تعیین ارزش کالای وارداتی و ارزیابی کالا، مرحله درب خروج، تحویل به حمل کننده داخلی می باشد.
پیش از رسیدن کالا و محموله وارداتی به وسیله ی حمل کننده شما باید کلیه مدارک مورد نیاز ترخیص کالا را برای ترخیص کار خود تهیه و تامین نمایید. از عمده ترین مدارک مورد نیاز می توان به بارنامه حمل دریایی یا راه نامه حمل کالا، فاکتور خرید کالا، لیست عدل بندی کالا، اعلامیه ورود کالا، مجوز حمل، سفارش خرید و اعتبار اسنادی  و دیگر مدارک مربوط به کالا اشاره کرد. شما باید آگاهانه محمولات خود را در مسیر حمل دنبال و مانیتور نمایید تا از زمان دقیق رسیدن بار مطلع باشید در غیر اینصورت شما متحمل پرداخت هزینه های دموراژ و انبارداری مازاد می شوید. به صورت نرمال کالای وارداتی ده روز با کشتی های ایرانی و 14 روز با عمده کشتی های خارجی از پرداخت دموراژ معاف می باشد.

شما باید در این زمان ارائه شده فرآیند ترخیص کالای خود را به پایان برسانید و محموله خود را از کانتینر تخلیه نمایید که این امر خود منوط به آماده بودن مدارک مورد نیاز جهت ترخیص کالای شما می باشد. شما و یا شرکت ترخیص کالای شما باید با دسترسی به یک سیستم نرم افزاری قوی و مناسب الزامات و زمان بندی های مراحل گام به گام ترخیص کالا را به شما یاد آوری و توصیف کند. به محض ورود محموله در بندر، حمل کننده کالا موظف است تا مانیفست کالا را به گمرک ارائه نماید. هر هواپیما و یا کشتی داراری یک شماره IGM  می باشد و هر محموله در این لیست دارای یک ردیف میباشد. این عدد و شماره ردیف به صورت اتوماتیک با شماره کوتاژ دریافتی شما از گمرک و مدارک ارائه شده شما در گمرک لینک می شود.

در زمان ورود اطلاعات به پنجره تجارت بین المللی گمرک در صورتی که در کانال سبز ترخیص کالا قرار بگیرید با یک روال ساده کالا را از گمرک تحویل خواهید گرفت. بنابراین پس از تنظیم اسناد و مراجعه به شرکت حمل کننده و دریافت قبض انبار و ترخیصیه کالا با انجام مرحله احراز هویت و ارائه سیستمی اظهارنامه گمرکی به همراه پرینت اظهارنامه گمرکی ترخیص کالا با مراجعه به سالن گمرک اقدام به دریافت کوتاژ ترخیص می نمایید. در این مرحله جابه جایی و انجام آزمایش و استاندارد صورت می گیرد، بنا به نوع مسیر احراز شده ارزیابی شامل تعیین ماهیت و نمونه گیری جهت ارسال به آزمایشگاه و سازمان استاندارد صورت می گیرد.

با دریافت و ارائه درخواست به آزمایشگاه و استاندارد مربوطه توسط ترخیص کار پاسخ ممهور به ارزیاب محترم در حین مرحله ارزش صورت می گیرد. دایره ارزش گمرک با توجه به سوابق و ارزش گمرکی کالای تعیین ماهیت شده اقدام به اعلام هزینه های مورد نظر جهت پرداخت توسط صاحب کالا می نماید. با دریافت امضا دوم و دریافت شماره ارزیابی و پرداخت هزینه ها، پروانه ترخیص کالا صادر می گردد و کالا برای دریافت مهر برجسته و خروج از کوتاژ ارسال می گردد در این مرحله اعلام بار صورت گرفته و با دریافت بیجک بار برای درب خروج ارسال می شود و با بازبینی نهایی و  عبور کالا از درب خروج ترخیص کالا از گمرک با موفقیت صورت گرفته است.

  • ترخیص کار ترخیص کالا
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • ترخیص کار ترخیص کالا
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • ترخیص کار ترخیص کالا